Forexnews.bg

Щатските облигации прогнозират рецесия

News image

Лихвите по 10-годишните щатски облигации се повишиха до най-високите си нива от близо седем години насам, през тази седмица. Според редица експерти, разликата между лихвите ... Виж още..

Петък, 25 Май 2018

АЦБ още дълго няма да повишава лихвите!?

News image

Английската централна банка, запази политиката си по отношение на лихвите без промяна, дори въпреки призива на много анализатори за повишението на лихвите. Това, въпреки, че ... Виж още..

Сряда, 23 Май 2018

9 компаниии, които ще се представят по-добре от пазара през 2019-та година

News image

Настоящата 2018-та година е към средата си, но някои анализатори започват да мислят вече за следващата година. А тя се очаква да е добра за ... Виж още..

Вторник, 22 Май 2018

Силният долар заплашва печалбите на щатските компании?

News image

Щатският долар отбеляза съществено повишение през последните няколко месеца, в съчетание с поевтиняването на държавните облигации. Сега инвеститорите започват да се чудят, няма ли това ... Виж още..

Понеделник, 21 Май 2018

Колко струват 20 години допълнителен риск? Нищо... поне в Канада!

News image

Колко струват 20 години допълнителен риск? Немислимото се случи... Лихвите се обърнаха и лихвите по 10 годишните правителствени облигации се повишиха моментно над тези по ... Виж още..

Петък, 18 Май 2018

Търговска стратегия базирана на Bollinger Bands

News image

Позволете на тестваните във времето индикатори на Джон Болинждър да Ви помогнат да подобрите търговската си стратегия. Вече можете лесно да се възползвате от популярния сред ... Виж още..

Четвъртък, 17 Май 2018

Италия иска опростяване на 250 милиарда евро дълг?

News image

Изданието Huffington Post Italia отпечата правителствено предложение късно във вторник, според което, популистки партии в страната, планират да поискат от ЕЦБ опрощаване на дълг в ... Виж още..

Четвъртък, 17 Май 2018

BofA: Продавайте на спадовете!

News image

В инвестирането има едно правило „купувай при корекции”. Това правило обаче, не винаги е в сила, особено ако се формира връх и средносрочния тренд е ... Виж още..

Сряда, 16 Май 2018

Булард: Лихвената крива в САЩ се обръща в началото на 2019-та

News image

Лихвената крива в САЩ, може да се обърне до края на тази, или началото на следващата година, коментира ръководителя на Фед Сент Луис – Джеймс ... Виж още..

Вторник, 15 Май 2018

Платината по-добра алтернатива от среброто?

News image

Среброто, продължава да е един от любимите инструменти на много от трейдърите. Да, нещата не са се променили особено, това което се е променило обаче ... Виж още..

Понеделник, 14 Май 2018