Forexnews.bg

Един тревожен сигнал за рецесия, който Фед едва ли ще пренебрегне

News image

Промяна в настроенията на облигационните пазари, е фактор, който инвеститорите на фондовите пазари и Фед едва ли могат да пренебрегнат. Тази промяна, сочи съществена промяна ... Виж още..

Понеделник, 20 Ноември 2017

Войната за фючърсите при биткойна тече с пълна сила

News image

Тери Дъфи, ръководител на СМЕ, коментира, че фючърсите на биткойна, ще вземат в предвид изключително силната волатилност на криптовалутата. Продуктът се очаква да привлече младите ... Виж още..

Петък, 17 Ноември 2017

Ще се възобнови ли корелацията между канадския долар и петрола?

News image

Щатският суров петрол се повиши до най-високата си стойност от 2015-та година насам, но канадския долар не го последва. Или налице са доказателства за нарушаване ... Виж още..

Четвъртък, 16 Ноември 2017

Знаете ли в кои финансови инструменти да инвестирате?

News image

Станете част от шестото издание на Investor Finance Forum - най-големият форум за инвестиции и финанси в региона, организиран от Investor.bg. По време на събитието, ще ... Виж още..

Сряда, 15 Ноември 2017

Лоши новини за инвеститорите по направление на САРЕ

News image

Популярен измерител на оценката на акциите, изглежда се насочва към понижение и акциите могат да влошат възвръщаемостта си заради това, според ново проучване на Фад ... Виж още..

Вторник, 14 Ноември 2017

Три нарушени корелации при долара

News image

Инвеститорите, които наблюдават исторически корелации, за да прогнозират посоката на щатския долар, могат да се „опарят“ сериозно. Това предупреждават експерти. Причината – някои от традиционните ... Виж още..

Понеделник, 13 Ноември 2017

Разходите за добиване на биткойн ще скочат до небето

News image

Въпросът може вече да не е - балон ли е биткойнът? Огромните енергийни разходи, свързани с добиването на дигиталната валута, може да е пътя към ... Виж още..

Петък, 10 Ноември 2017

Мнухин: Не е изключено забавяне на данъчното облекчение

News image

Държавният секретар на САЩ – Стивън Мнухин, не изключва възможността от забавяне на имплементиране на корпоративните данъчни облекчения, макар и да заяви „силното предпочитание“ на ... Виж още..

Четвъртък, 9 Ноември 2017

Бичият пазар в САЩ може да продължи още 8 до 10 години?

News image

Стратегът Джеф Саут, има лоша новина за „мечи настроените“ инвеститори за щатските пазари. И тя е – според него бичият пазар може да продължи още ... Виж още..

Сряда, 8 Ноември 2017

Aberdeen: Австралиецът може да поевтинее до 70 щатски цента

News image

Австралийският долар се понижи с 2.3% през октомври, или най-голямото му месечно понижение през тази година. Според някои анализатори обаче, слабостта на австралийския долар ще ... Виж още..

Сряда, 8 Ноември 2017