Forexnews.bg

Зов за помощ

News image

Здравейте колеги, обръщам се към Вас със зов за помощ. Казвам се Анна Брандийска и от 1995 г. се занимавам с валутни пазари. Първоначално в Информационна ... Виж още..

Вторник, 19 Септември 2017

Младите американци не могат да отговорят на тези 4 прости въпроса. А вие?

News image

Финансовият пазар в САЩ е най-развитият в света. Това обаче, не пречи младите американци да не се отличават с особено висока финансова култура. Наскорошно изследване ... Виж още..

Вторник, 19 Септември 2017

Защо биткойнът е толкова труден за остойностяване?

News image

Както вече не веднъж сме споменавали, биткойнът и останалите криптовалути, са изключително трудни да бъдат оценени. Постоянно ниските лихви в световен мащаб, накараха инвеститорите да ... Виж още..

Понеделник, 18 Септември 2017

Защо доларът ще поскъпва?

News image

Проблем ли е слабостта на долара за Фед? При равни други условия, по-слабата валута, би следвало да инициира инфлационен натск, след като чуждестранните стоки стават ... Виж още..

Петък, 15 Септември 2017

Великите инвеститори - как инвестира Дейвид Тепър?

News image

Дейвид Тепър, влиза в класацията на един от най-великите и влиятелни живи инвеститори. Само през 2012-та година, Тепър изкарва 2.1 милиарда долара, като през 2016-та ... Виж още..

Четвъртък, 14 Септември 2017

Биткойнът е най-пренаселената инвестиция

News image

Китайските регулатори, не са единствените, които са изнервени от астрономическото рали на биткойна. Бичите залози, за поскъпване на биткойна, сега се смятат за най-пренаселената сделка на ... Виж още..

Сряда, 13 Септември 2017

Беноа Куре: Скъпото евро е сериозна пречка за инфлацията

News image

Членът на борда на директорите на ЕЦБ – Беноа Куре, предупреди, че поскъпващото евро, може да е сериозен прът в колелото на инфлацията, освен ако ... Виж още..

Вторник, 12 Септември 2017

Какво ще направи АЦБ през тази седмица?

News image

Слабостта на паунда, може да поднови опасенията за ръста на инфлацията. Английската централна банка, се очаква да не промени лихвените си нива, макар и да за... Виж още..

Понеделник, 11 Септември 2017

Добър хеджиращ инструмент ли е биткойнът?

News image

Невероятното представяне на биткойна от началото на годината, прикова вниманието на инвеститорите, като в същото време създава известни страхове сред тях относно потенциалното балонизиране на ... Виж още..

Петък, 8 Септември 2017

Ел-Ериан: Ето какво ще направи и какво няма да направи ЕЦБ днес

News image

Днес е срещата на ЕЦБ относно лихвите. В тази насока, инвеститорите продължават да спекулират, какво може да се очаква от срещата на финансовата институция. На първо ... Виж още..

Четвъртък, 7 Септември 2017