Forexnews.bg

МЕА: За да се избегне недостига на петрол САЩ трябва да добави още една Русия

News image

Американският шийстов сектор трябва да добави производството на още една Русия, за да предотврати световния недостиг на петрол, предупреждава Международната Енергийна Агенция (МАЕ). Според агенцията, до ... Виж още..

Сряда, 14 Ноември 2018

Ще продължи ли доминацията на инвестирането в стойност?

News image

Две са основните пазарни стратегии, които непрестанно се борят за инвеститорското внимание и периодично доминират на пазара. Инвестирането в стойност, срещу инвестиране в ръст. След 10 ... Виж още..

Вторник, 13 Ноември 2018

Няколко идеи за края на годината...

News image

Има една популярна сред трейдърите стратегия – на таймиране на пазара. Това е опитът да се уцели най-подходящия момент да се купи един актив. Тази ... Виж още..

Понеделник, 12 Ноември 2018

Колко трябва да имате за нормален живот след пенсия?

News image

За да подсигурите нормалните си старини, трябва да започнете да пестите възможно най-рано. И все пак въпроса остава – колко точно трябва да имате, за ... Виж още..

Петък, 9 Ноември 2018

В какво да инвестираме на финансовите пазари?

News image

След като сте разбрали защо трябва да инвестирате на финансовите пазари и как можете да направите своите инвестиции, може би вече се питате кои активи ... Виж още..

Четвъртък, 8 Ноември 2018

Тайните на съседа милионер

News image

Има една група хора, които се определят като „невидими богаташи“. Това са хора, които срещате всеки ден и за които не подозирате, че разполагат с ... Виж още..

Сряда, 7 Ноември 2018

Как да инвестираме на финансовите пазари?

News image

Финансовите пазари отдавна вече не са запазено място за хората с белите якички и професионалните трейдъри и инвеститори. На тях вече има място за всички, ... Виж още..

Вторник, 6 Ноември 2018

Мит или реалност е януарският ефект?

News image

Сред инвеститорите битува схващането, че акциите традиционно се движат нагоре през първия месец от новата година. Това възприятие е заложено в така наречения феномен „януарски ... Виж още..

Понеделник, 5 Ноември 2018

Финансови съвети от някои от най-богатите хора по света

News image

Най-богатите хора по света мислят различно от всички останали. Именно това до голяма степен е ключа към техния успех. Те също така знаят специфични неща ... Виж още..

Петък, 2 Ноември 2018

Защо да инвестирате на финансовите пазари?

News image

Знаейки как да използвате парите си днес, така че да печелите повече в бъдеще, може да бъде трудна задача за начинаещ, но това е чудесен ... Виж още..

Четвъртък, 1 Ноември 2018