Forexnews.bg

Какво е Етериум?

News image

Етериумът (ETH) е отворена софтуерна платформа, базирана на блокчейн технологията. Тя позволява на разработчиците да изграждат и пускат децентрализирани приложения. На практика, етериумът е много ... Виж още..

Сряда, 26 Юли 2017

EURUSD – продажба на 1.1633

News image

Вчера биковете потвърдиха силата си, като отхвърлиха низходящата корекция от понеделник. Този ход тласна валутната двойка EURUSD до нивото от 1.1700, което се явява като ... Виж още..

Сряда, 26 Юли 2017

Какво е хеджирането и как да го използвате?

News image

Чували ли сте терминът хеджиране? Най-вероятно да... За тези които не са обаче, ще се опитаме да го обясним. Всъщност това е нещо, с което всеки ... Виж още..

Сряда, 26 Юли 2017

По какво се отличават великите инвеститори от останалите?

News image

Да, може и да сте много добър инвеститор. Да, може и да сте по-добър от много от известните в медийното пространство имена като Бил Акман ... Виж още..

Вторник, 25 Юли 2017

Трябва ли да участвате във форекс конкурси

News image

Много от онлайн-брокерите у нас и по света, ще се опитат да ви спечелят за клиент, като предлагат щедри награди в демо-конкурси. Какъв би бил мотивът ... Виж още..

Понеделник, 24 Юли 2017

Защо да изберете скучната стратегия „купи и дръж“

News image

Ако си търсете причина да се насочите към скучната стратегия „купи и дръж“, препоръчвана от много от великите инвеститори, включително и от Уорън Бъфет, то ... Виж още..

Четвъртък, 20 Юли 2017

Как работят върховете и кога да скъсявате S&P 500

News image

Широкият щатски индекс S&P 500 не успя да пробие и да затвори под ключовото ниво на подкрепа при 2 408 пункта и това го оттласна ... Виж още..

Сряда, 19 Юли 2017

10 причини защо да инвестирате на финансовите пазари

News image

Българите държат само 2% от финансовите си активи в акции, като цели 77% от спестяванията им са на депозити в банката. За сравнение, чуждестранните спестители, ... Виж още..

Понеделник, 17 Юли 2017

Върши ли работа съотношението на Шилер в прогнозиране на пазара?

News image

Много от финансовите съотношения, предназначени да измерват оценката на пазара, се търгуват при средните си, или над средните си стойности. Едно от най-популярните сред тях е ... Виж още..

Петък, 14 Юли 2017

По-добре ли ще е да се отървем от кеша?

News image

Кенет Рогоф е известен икономист, гросмайстор, бивш главен икономист в МВФ и професор в харвардския университет. Той е и… враг номер едно на кеша. Рогоф отдавна ... Виж още..

Четвъртък, 13 Юли 2017