Forexnews.bg

Какво е мечи пазар и как да търсите подходящи активи в моменти на спад?

News image

Приключи ли спадът на щатските инднекси, или не… Това е въпроса! Дали ще влезем в мечи пазар, или все още може да се каже, че ... Виж още..

Петък, 16 Март 2018

Дей трейдинг стратегии и съвети за форекс и CFD търговия

News image

Изразът Форекс интрадей търговия означава точно това, както се и възприема, но с леко разминаване. Дефинира се като търгуване, при което се купуват и продават ... Виж още..

Четвъртък, 15 Март 2018

Очакванията за повишение на лихвите от ЕЦБ отложени за март 2019-та

News image

Инвеститорите залагат все повече за повишение на лихвите от ЕЦБ през март на следващата година. Коментарите от страна на централната банка, които са далеч по-слабо ... Виж още..

Четвъртък, 15 Март 2018

Ако историята се повтаря, доларът може да поскъпне

News image

В началото на миналата година, инвеститорите имаха големи надежди за долара. Той се повиши с 3.5% през 2016-та година, като основна част от това повишение ... Виж още..

Сряда, 14 Март 2018

Как да определите тренда при биткойна, с ползване на технически анализ?

News image

Ако се интересувате от търговия с криптовалути, то най-вероятно би Ви било интересно как да прилагате техническия анализ върху биткойна и останалите криптовалути.  Криптовалутите, са като ... Виж още..

Вторник, 13 Март 2018

Какво означават 313 000 нови работни места за долара?

News image

Щатската икономика е добавила 313 000 нови работни места през изминалия месец, стана ясно в петък на миналата седмица. Това бе най-голямата стойност на показателя ... Виж още..

Понеделник, 12 Март 2018

GS: Бичият пазар в САЩ, който става на 9 години, губи от своя блясък

News image

Бичият пазар при щатските акции, може и да бележи своя девети рожден ден през тази седмица, но фондовите пазари, определено започват да „губят от своя ... Виж още..

Петък, 9 Март 2018

Инвестиции на Българска Фондова Борса (БФБ), или на международните финансови пазари? А защо не и двете…

News image

Живеем в среда на рекордно ниски лихви. Толкова ниски лихви, че малките депозити от под 1000 лева, които са и основна част от масата депозити, ... Виж още..

Четвъртък, 8 Март 2018

Щатските индекси намериха своето дъно точно преди 9 години

News image

На шести март 2009-та година, щатските индекси достигнаха своята най-ниска интрадневна стойност, както и ниво на затваряне по време на великата финансова криза. Индексът на сините ... Виж още..

Сряда, 7 Март 2018

Не бързайте да отписвате щатските държавни облигации

News image

Лихвите по 10-годишните щатски облигации се повишиха от 2.43% в началото на годината и едва 2% през август на миналата година, до около 2.9% към ... Виж още..

Вторник, 6 Март 2018