Forexnews.bg
AUDJPY – покупка на 84.74 ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 12 Юни 2018 10:24

От началото на годината австралийският долар се движеше в кондиция на добре изразен низходящ тренд. След свръхпродадената си фаза ценовото движение затвърди форма на консолидация. Формирането на глава с рамене е допълнителен сигнал, че цената има потенциала за покачване.

Сама по себе си формацията вече е катализирана, след като беше пробита вратната линия. Вероятността за успешна сделка обаче е по-голяма, когато се реализира пробив на съпротивата при нивото от 84.74. Стопът идва на кръглата стойност от 80.00. По-консервативните трейдъри могат да приберат част от печалбата на нивото от 86.93, а останалата на 88.47.

AUDJPY

ОСНОВНИ ПАРАМЕТРИ
•    Вход: 84.74 (чакаща)
•    Стоп: 80.00
•    Лимит: 88.47
•    Времеви хоризонт: 1 месец

Източник: Daily FX

Анализът е преведен от инвестиционен посредник БенчМарк Финанс

Четете всекидневните анализи на БенчМарк Финанс тук.

Настоящата публикация не е изготвена по правилата за изготвяне на инвестиционни изследвания. Представената информация не е и не следва да се възприема като препоръка, съвет, инвестиционно изследване или консултация за вземане на инвестиционно решение или препоръка за следване на определена инвестиционна стратегия. БенчМарк Финанс използва публични източници на информация и не носи отговорност за точността и пълнотата на информацията, както и за периода на актуалността ѝ след публикуване на анализа или стратегията. Търговията с финансови инструменти носи риск и може да доведе както до печалби, така и до загуби.