Forexnews.bg
EURUSD – покупка на 1.2376 ПДФ Печат Е-мейл
Сряда, 14 Февруари 2018 11:02

 

Вчерашната бича нагласа на инвеститорите беше потвърдена, след като пазарните участници отчетоха нови върхове при валутната двойка EURUSD за втори пореден ден. Най-важното обаче е, че този ход успя да регистрира стойности над 13-периодната плъзгаща се средна.

ОСНОВНИ ПАРАМЕТРИ
• Вход: 1.2376 (на пазар)
• Стоп: 1.2316
• Лимит: 1.2476
• Времеви хоризонт: 5 дни

EURUSD

Пропорцията на цялото възходящо движение, измерено от петък, означава, че в момента пазарният сентимент показва свръхкупеност. Това от своя страна може да коригира част от поскъпването, особено след бичото участие по време на азиатската сесия. В по-общ план цената има потенциала да се развие във възходяща посока, достигайки върховете от този месец.

Четете всекидневните анализи на БенчМарк Финанс тук.

Източник: Saxo Bank

Анализът е преведен от инвестиционен посредник БенчМарк Финанс

Настоящата публикация не е изготвена по правилата за изготвяне на инвестиционни изследвания. Представената информация не е и не следва да се възприема като препоръка, съвет, инвестиционно изследване или консултация за вземане на инвестиционно решение или препоръка за следване на определена инвестиционна стратегия. БенчМарк Финанс използва публични източници на информация и не носи отговорност за точността и пълнотата на информацията, както и за периода на актуалността ѝ след публикуване на анализа или стратегията. Търговията с финансови инструменти носи риск и може да доведе както до печалби, така и до загуби.