Forexnews.bg
NZDUSD – покупка на 0.6847 ПДФ Печат Е-мейл
Понеделник, 04 Декември 2017 12:28

Щатският долар реализира покачване по време на азиатската сесия вследствие на данъчната реформа. Въпреки това обаче, покачването беше сравнително скромно и ще е нужна още информация за продължаване на възходящото му движение.

NZDUSD

ОСНОВНИ ПАРАМЕТРИ
• Вход: 0.6847 (на пазар)
• Стоп: 0.6820
• Лимит: 0.7108
• Времеви хоризонт: 2 седмици

Основното икономическо събитие тази седмица е докладът за заетостта в САЩ, който ще се публикува в петък. Важните данни ще бъдат заетостта, нивото на безработица и ръстът на заплатите. Това ще бъдат последните числа, с които ФЕД ще трябва да се съобрази преди заседанието си на 13 декември.

За новозеландския долар е важно да следим изявлението на НЗЦБ във вторник.

От гледна тока на техническия анализ, ценовото движение формира обърната “глава с рамене”. Ако видим пробив на нивото от 0.6935, цената ще има потенциала да достигне нивото от 0.7115 в следващите няколко седмици.

Четете всекидневните анализи на БенчМарк Финанс тук.

Източник: Saxo Bank

Анализът е преведен от инвестиционен посредник БенчМарк Финанс

Настоящата публикация не е изготвена по правилата за изготвяне на инвестиционни изследвания. Представената информация не е и не следва да се възприема като препоръка, съвет, инвестиционно изследване или консултация за вземане на инвестиционно решение или препоръка за следване на определена инвестиционна стратегия. БенчМарк Финанс използва публични източници на информация и не носи отговорност за точността и пълнотата на информацията, както и за периода на актуалността ѝ след публикуване на анализа или стратегията. Търговията с финансови инструменти носи риск и може да доведе както до печалби, така и до загуби.