Forexnews.bg
USDCHF – продажба на 0.9633 ПДФ Печат Е-мейл
Сряда, 12 Юли 2017 10:37

 

От понеделник до средата на вторник станахме свидетели на възходящо хармонично движение при валутната двойка USDCHF. Ценовото движение успя да формира връх за последните две седмици, но на двойката не й беше достатъчно ускорението, за да пробие нивото от 0.9700.

USDCHF

Този неуспех от гледна точка на търсенето доведе до смяна на пазарното настроение от бичо към мечо. Въпреки че дъната не бяха удържани, техническият ни анализ подсказва, че цената има потенциала да продължи низходящото си движение, тествайки дъната от юли месец. Първият таргет е на 0.9600, а вторият на 0.9573.

ОСНОВНИ ПАРАМЕТРИ
• Вход: 0.9633 (на пазар)
• Стоп: 0.9672
• Лимит: 0.9600
• Времеви хоризонт: 1 ден

Четете всекидневните анализи на БенчМарк Финанс тук.

Анализът е преведен от инвестиционен посредник БенчМарк Финанс

Източник: Saxo Bank

Настоящата публикация не е изготвена по правилата за изготвяне на инвестиционни изследвания. Представената информация не е и не следва да се възприема като препоръка, съвет, инвестиционно изследване или консултация за вземане на инвестиционно решение или препоръка за следване на определена инвестиционна стратегия. БенчМарк Финанс използва публични източници на информация и не носи отговорност за точността и пълнотата на информацията, както и за периода на актуалността ѝ след публикуване на анализа или стратегията. Търговията с финансови инструменти носи риск и може да доведе както до печалби, така и до загуби.