Forexnews.bg

Далио продължава да вярва в златото

News image

Дори вторият тримесечен спад на златото не беше достатъчен, за да разклати доверието на милиардера Рей Далио в благородния метал. Най-големият хеджфонд в света, основан от ... Виж още..

Сряда, 14 Ноември 2018

Далио: Бъдете по-предпазливи в момента!

News image

Рей Далио е основател и ръководител на най-големия хеджфонд в света - Bridgewater Associates. Успехът на Далио не е случаен, а резултат от неговите качества ... Виж още..

Вторник, 13 Ноември 2018

Марк Мобиус: Време е за акции от развиващите се пазари

News image

Акциите на нововъзникващите пазари изглеждат "много евтини" сега, а това е възможност за покупка, според експерта за развиващите се пазари и ветеран - инвеститора Марк Мо... Виж още..

Понеделник, 12 Ноември 2018

Драги очаква плавен БРЕКЗИТ и липса на сътресения в еврозоната

News image

Президентът на Европейската централна банка Марио Драги очаква преговорите по БРЕКЗИТ да доведат до "постепенен преход", макар и да предупреди, че рискът от финансова нестабилност, ... Виж още..

Петък, 9 Ноември 2018

Как повишението на заплатите в САЩ ще доведе следващия срив на пазарите?

News image

Американците, които току-що са получили повишение на заплатата си, могат да са сред основните причини за разпродажбите на фондовите пазари през октомври. И нещо повече, ... Виж още..

Четвъртък, 8 Ноември 2018

MS: Оттеглянето на Меркел може да отведе еврото до 1.32 долара?!

News image

Една от най-бичите прогнози по отношение на еврото е вдъхновена от политическата кариера и оттеглянето на немския канцлер Ангела Меркел. Тя е била толкова дълго ... Виж още..

Сряда, 7 Ноември 2018

Австралийската централна банка запази лихвите за 27-ми пореден месец

News image

  Централната банка на Австралия запази рекордно ниските лихви в страната във вторник, като отговори на широките очаквания на пазара и отбеляза 27-ия пореден месец на ... Виж още..

Вторник, 6 Ноември 2018

Предстои сериозен спад за американските индекси?

News image

Американските акции завършиха с понижения в петък, прекъсвайки тридневна печеливша серия, на фона на търговското напрежение между САЩ и Китай. Dow и S&P 500 записаха седмични ... Виж още..

Понеделник, 5 Ноември 2018

Акампора: Щетите за фондовите пазари много по-големи от очакванията

News image

Изтъкнатият технически анализатор - Ралф Акампора смята, че фондовият пазар е в лоша форма и то много по-лоша от това, което инвеститорите на Уолстрийт смятат. Акампора, пи... Виж още..

Петък, 2 Ноември 2018

Слабо търсене в Индия може да натисне цената на златото

News image

Търсенето на злато в Индия се очаква да се понижи през 2018 г., спрямо предходната. Причина за това ще е силното поскъпване на метала, до ... Виж още..

Петък, 2 Ноември 2018