Forexnews.bg

EURUSD – продажба на 1.2320

News image

Нерешителното ценово поведение от сряда, подкрепено от вчерашното рязко поевтиняване ни казват, че първоначалната възходяща част на тази седмица е била по-скоро корективна. Важно е ... Виж още..

Петък, 16 Март 2018

Гответе се за повече информация от Джером Пауъл

News image

Бившият ръководител на Фед – Джанет Йелън, бе доста сдържана и обрана по отношение, както на политиката на лихвите, така и на коментарите след заседанията ... Виж още..

Петък, 16 Март 2018

AUDCHF – покупка на 0.7435

News image

  При AUDCHF ценовото поведение подсказва за поне временни дълги позиции. Трябва да се имат предвид все пак и новините, които предстоят в 10:30 часа българско ... Виж още..

Четвъртък, 15 Март 2018

Wells Fargo: Слабостта на долара може да се задълбочи

News image

Доларовият индекс, който съпоставя нивото на долара спрямо останалите основни валути, напоследък е под сериозен натиск. Наскоро той се търгува, близо до най-ниската си стойност ... Виж още..

Четвъртък, 15 Март 2018

GBPNZD – покупка на 1.9050

News image

Тук ценовото поведение ни кара да заемем дълги позиции. В понеделник видяхме стабилно поскъпване, което през първата половина на вчерашния ден беше напълно коригирано, но ... Виж още..

Сряда, 14 Март 2018

GS: Спасителните активи, вече не са толкова спасителни

News image

Схващаните като традиционни спасителни активи, вече не работят по начина, по който се очаква от тях, според експерти от щатската инвестиционна банка Goldman Sachs. С повишението ... Виж още..

Сряда, 14 Март 2018

NZDCAD – покупка на 0.9400

News image

Днес виждаме стабилно продължаване на тенденцията за поскъпване, започнала вчера по обяд. Можем да се възползваме от корекцията, която се развива последните часове и да ... Виж още..

Вторник, 13 Март 2018

Б. Белски: Бичият пазар е едва в средата

News image

Това не е традиционен бичи пазар и докато пазарът може и да си взема „глътка въздух“, едва ли бичият цикъл ще приключи скоро. Това е ... Виж още..

Вторник, 13 Март 2018

GBPCHF – покупка на 1.3160

News image

  Ценовото движение регистрира бичи импулс миналата седмица. Това има потенциала да отведе цената до стойностите около предходния локален максимум. По-консервативните трейдъри могат да приберат част ... Виж още..

Понеделник, 12 Март 2018

Дж. Гъндлах: Духът на волатилността, може още да не се е прибрал в бутилката

News image

Джефри Гъндлах, основателят и изпълнителен директор на фонда DoubleLine Capital, има лоша новина за инвеститорите – индексът на волатилността, не дава ясни сигнали на инвеститорите. Пазарите ... Виж още..

Понеделник, 12 Март 2018