Forexnews.bg

Доходността на 10-годишните японски облигации под нулата!

News image

Доходността на 10-годишните облигации на Япония падна под нулата за първи път от септември 2017 г., тъй като спадът на световните акции подхранва световния правителствен ... Виж още..

Петък, 28 Декември 2018

Курода: Инфлационната цел постигаме стъпка по стъпка

News image

Губернаторът на японската централна банка - Харухико Курода заяви, че ще се стреми да постигне целта си за инфлация "стъпка по стъпка", като промени предходните ... Виж още..

Четвъртък, 27 Декември 2018

Едномесечно дъно за долара

News image

Доларът отслабна и е близо до едномесечен спад в петък, притиснат от всички пазари - капиталови и стокови в края на годината, когато се сриват ... Виж още..

Петък, 21 Декември 2018

Приключи ли най-дългият бичи пазар в историята?

News image

Ако има една повсеместна тема на фондовите пазари през 20118-та година, то това беше най-дългия бичи пазар от Втората световна война в САЩ, който стана ... Виж още..

Четвъртък, 20 Декември 2018

П. Шиф: Предстои по-голяма от предходната рецесия!

News image

Главният изпълнителен директор на Euro Pacific Capital, Питър Шиф, заяви пред FOX Business, че инвеститорите са твърде самодоволни и вместо това трябва да се страхуват ... Виж още..

Сряда, 19 Декември 2018

Дж. Гъндлах: Предстои дългосрочен мечи пазар

News image

Широкият щатски индекс S&P 500 се е насочил към дългосрочен мечи пазар, според Джефри Гъндлах, главен изпълнителен директор на DoubleLine Capital. Пасивното инвестиране е достигнало ... Виж още..

Вторник, 18 Декември 2018

Не всички са позитивни за златото!

News image

Златото се радва на изключително представяне през последните няколко седмици, но не всички анализатори са позитивно настроени за благородния метал. „Златото в момента е много трудно ... Виж още..

Понеделник, 17 Декември 2018

Всички погледи към Фед през тази седмица

News image

Европейските акции се понижиха в петък, след като нови данни показаха забавяне в Китай и слаби производствени показатели за еврозоната. Банките и минните акции поведоха големите ... Виж още..

Понеделник, 17 Декември 2018

Ветеран: Щатските пазари могат да са намерели дъно

News image

Фондовата борса достигна дъно след бурни 10 седмици, в които широкия индекс S&P 500 навлезе във фаза на корекция, смята Джеф Соут от Raymond James. Американската ... Виж още..

Петък, 14 Декември 2018

Драги ще сложи края на една епоха за ЕЦБ днес?

News image

Марио Драги е на път да сложи край на една ера, като прекрати програмата за стимулиране на икономиката от страна на Европейската централна банка, предвид ... Виж още..

Четвъртък, 13 Декември 2018