Forexnews.bg

MS: Австралийският долар поевтинява до 65 щатски цента

News image

Австралийският долар може да се понижи до най-ниското си ниво спрямо щатския от финансовата криза насам, според прогнози на Morgan Stanley. Австралиецът, е възможно да поевтинее ... Виж още..

Сряда, 22 Ноември 2017

UBS: Доларът се насочва към трудна 2018 г.

News image

Щатската валута най-вероятно ще регистрира разочароваща следваща година спрямо еврото, въпреки очакваното продължаващо повишение на лихвите от страна на Фед, това прогнозират експерти от инвестиционната ... Виж още..

Вторник, 21 Ноември 2017

XAUUSD – покупка на 1 280.00 долара

News image

В резлутат на вчерашният спад златото затвори в близост до 200-периодна пълзяща средна. Това ни дава повод да вярваме, че настроенията на пазарните участници са ... Виж още..

Вторник, 21 Ноември 2017

Двуцифрен ръст на S&P 500 догодина?

News image

Стратезите от Уолстрийт започнаха да разкриват положителните си очаквания за следващата година. Анализаторите от Credit Suisse, Deutsche Bank, UBS, и BMO Capital, са сред инвестиционните ... Виж още..

Вторник, 21 Ноември 2017

EURGBP – продажба на 0.8894

News image

Ценовото движение миналата сряда направи свещ формацията „падаща звезда“, а поведението на трейдърите от края на изминалата седмица я потвърждава. Евентуалният ни таргет е около ... Виж още..

Понеделник, 20 Ноември 2017

EURGBP – продажба на 0.8910

News image

Ценовото движение в сряда направи свещ формацията „падаща звезда“, а поведението на трейдърите от вчера я потвърждава. Евентуалният ни таргет е около 13-периодната пълзяща средна, ... Виж още..

Петък, 17 Ноември 2017

MS: Доларът заплашен от шестгодишна слабост

News image

Доларът е заплашен от шестгодишна слабост, като силният ръст на световната икономика, може да неутрализира позитивния ефект върху долара от повишаващите се лихви от страна ... Виж още..

Петък, 17 Ноември 2017

USDCAD – покупка на 1.2760

News image

Вчерашният ден при USDCAD беше силно волатилен, като първоначално видяхме падане, в последствие силно покачване и в крайна сметка завършихме отново с частично поевтиняване на ... Виж още..

Четвъртък, 16 Ноември 2017

Дж. Горман: Биткойнът не заслужава вниманието, което получава

News image

Явно биткойнът, сериозно бърка бизнеса на инвестиционните банки, защото в дискусията за криптовалутата, се включи и изпълнителният директор на Morgan Stanley – Джеймс Горман. В интервю ... Виж още..

Четвъртък, 16 Ноември 2017

Genesis Global Trading: Биткойнът може да поскъпне с още 61.5%

News image

След изключително силна волатилност, цената на биткойна проявява трайни признаци на възстановяване. Рано сутринта, биткойнът се търгува при нива от близо 6 900 пункта, или ... Виж още..

Сряда, 15 Ноември 2017