Forexnews.bg

EURGBP – покупка на 0.8930

News image

Вчерашното неутрално движение при EURGBP показва липсата на ясно настроение по отношение на тази валутна двойка. Така за втори пореден ден завършихме на приблизително същите ... Виж още..

Четвъртък, 27 Юли 2017

Експерт: Щатският долар е надценен, но това няма да му попречи да поскъпва

News image

Щатският долар е най-зле представящата се валута, сред тези на страните от Г-10, като се е понижил с 8% от началото на годината. Доларът обаче, ... Виж още..

Сряда, 26 Юли 2017

EURGBP – покупка на 0.8945

News image

Обратно на седмичните положителни настроения, вчерашната търговска сесия показа, че пазарът не успя да надгради движенията от миналата седмица. Вместо това, петъчния „дожи“ модел бе ... Виж още..

Вторник, 25 Юли 2017

Графиката на доларовия индекс ще става още “по-грозна“

News image

Доларовият индекс се насочва към двуседмично понижение, като според някои анализатори, това далеч няма да е края на спада на индекса. Доларовият индекс, измерва стойността на ... Виж още..

Вторник, 25 Юли 2017

Бюджетните съкращения в еврозоната, могат да стопират ръста на лихвите

News image

Страните от еврозоната, са спестили около трилион евро от намаляване на разходите си от началото на финансовата криза и в момента, могат да започнат да ... Виж още..

Понеделник, 24 Юли 2017

EURJPY – покупка на 129.65

News image

След изявлението на Марио Драги в четвъртък, валутната двойка EURJPY поскъпна агресивно, като в петък успя да регистрира връх. Последва корективно движение като естествено следствие ... Виж още..

Понеделник, 24 Юли 2017

Биткойнът изригна

News image

Биткойнът регистрира съществено повишение и се търгува около нива от 2 730 долара за брой. След като криптовалутата се понижи моментно при нива под 2 000 ... Виж още..

Петък, 21 Юли 2017

USDCAD – продажба на 1.2616

News image

Пазарът не успя да задържи корекцията след силното низходящо движение, което формира 14-месечно дъно. Въпреки че по време на азиатската сесия, ценовото движение успя да ... Виж още..

Четвъртък, 20 Юли 2017

EURUSD – покупка на 1.1535

News image

Силните бичи настроения от вчера и миналата седмица се оказаха верни. Корекцията направена в сесията от понеделник беше използвана за удобни входове за дълги позиции ... Виж още..

Сряда, 19 Юли 2017

ЕЛАНА: Възможности за скъсяване на еврото, златото може да поскъпне до 1 400 долара

News image

Забавянето на растежа в САЩ не идва само от процеса на нормализиране на лихвите. Изменението им все още е незначително, но икономиката навлиза в късния ... Виж още..

Сряда, 19 Юли 2017