Forexnews.bg
Какво е бъдещето на криптовалутите през новата 2019 година? ПДФ Печат Е-мейл
Сряда, 05 Декември 2018 15:24

Въпреки сравнително стабилния октомври месец, ноември се оказа черен за криптовалутите, a през декември изглежда колебанията продължават. Криптопазара изглежда се намира в свободно падане, след като Биткойн изтри почти 40% от стойността си и падна под 3500 долара. В края на ноември бе най-големия седмичен спад за най-голямата криптовалута от април 2013. Като цяло пазарната капитализация на цифровите валути се срина до 126 милиарда долара, а тази на Биткойн падна под 70 милиарда.

В същото време цената на Етериум се гмурна под 100 долара и това позволи да бъде Етера да бъде изместен от по-стабилния Рипъл на второто място по пазарна капитализация.

“Ако негативните настроения около криптовалутите продължат може да видим ново дъно на криптопазара в началото на 2019 година. Цената на Биткойн може да се срине дори под 2500 долара, а общата пазарна капитализация на криптовалутите да падне до $100 милиарда”, смята Димитър Цонев, управител на Admiral Markets UK клон България.

“Ние от Admiral Markets очакваме, че в течение на следващата година вероятно ще станем свидетели на възстановяване на пазара на криптовалути. Цената на Биткойн може да се върне над пробитата в средата на ноември ключова подкрепа от 6000 и дори да достигне 7000 долара”, прогнозира Цонев.

dimi

Цялото интервю с Димитър Цонев, относно бъдещето на криптовалутите можете да гледате от ТУК!

 

“Един подобен ръст на най-голямата криптовалута ще издърпа и останалите му конкуренти, което ще изкачи пазарната капитализация обратно до около 600 милиарда долара.”

Как да се възползваме от понижаващите се цени на криптовалутите? Един от най-добрите варианти затова са договорите за разлика (CFD-та), които Ви дават възможност да откривате, както дълги, така и къси позиции. Освен това, при търговията със CFD-та имате възможност да използвате и ливъридж, чрез който може да отваряте позиции по-големи от Вашия личен капитал.

За повече информация как да търгувате криптовалути можете да се свържете с екипа на Admiral Markrets UK клон България на 02/981 11 11 или да им пишете Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Ако това видео Ви е било полезно можете да го харесате и да се абонирате за YouTube канала Admiral Markets на Български. Лек и успешен ден.