Forexnews.bg
Коя е най-добрата сметка за Форекс търговия? ПДФ Печат Е-мейл
Понеделник, 08 Октомври 2018 08:37

1admiНиски спредове, светкавично изпълнение и висока ликвидност са само част от предимствата на Admiral.Prime.

Форекс търговията привлича интереса на все повече хора по света и милиони трейдъри вече са избрали да търгуват на валутния пазар. Тези трейдъри са изследвали Форекс пазара и са видели в него големия потенциал и неограничени възможности, които притежава.

Форекс пазарът, познат още като Foreign Exchange е най-големият и ликвиден пазар в света като дневният търгуван обем достига стряскащите 5,1 трилиона долара. Включването индивидуалните трейдъри дойде с развитието на интернет технологиите в края на 90-те години. По това време стартираха и първите онлайн брокери за индивидуални клиенти. Това позволи на по-дребните инвеститори да търгуват на Форекс онлайн, чрез различни платформи за търговия.

Най-популярните платформи за Форекс и CFD търговия в света са MetaTrader 4 и MetaTrader 5 като по-сериозните брокери успяват да предложат и допълнения към тях, с които да спомогнат вземането на по-информирани решения от трейдърите.

С безплатното приложение MetaTrader Supreme Edition от Admiral Markets ще имате достъп до на 60 допълнителни възможности за анализ, които не се предлагат в MetaTrader 4 и MetaTrader 5. Тъй като изтеглянето на MTSE е безплатно можете спокойно да тествате, която искате от двете платформи.

2admi

 

Изтеглете безплатно Meta Trader Supreme Edition

Форекс брокер

Преди да започнат да търгуват на Форекс, трейдърите трябва да изберат най-подходящият за тях брокер. Условията, които предлага финансовият посредник може сериозно да се отразят на търговията на всеки трейдър и затова това решение не е никак лесно. Широкият избор от брокери също не улеснява решението.

Големият обем на Форекс пазара е много привлекателен за брокери измамници, които се опитват да се възползват от големия брой участници и капитали. На първо място този род брокери, обикновено се насочват към слабите, неинформираните и необучените. Или най-доброто оръжие, срещу подобен род мошенически схеми са обучение и информация.

Ако Ви липсва търговски опит и познания, то хората, които се опитват да Ви въвлекат в измамна схема, ще заложат на емоции като страх и алчност. В крайна сметка, никой не иска да губи, а всички искат да печелят. Именно това са и двете движещи сили на пазара.

Ето защо, форекс измамниците, най-вероятно ще пристъпят към Вас и ще Ви атакуват с вълнуваща оферта. Каквото и да Ви говорят обаче, трябва да сте напълно наясно, че Форекс и CFD-търговията са рискови начинания. Това са продукти с ливъридж, което прави възможно не само да умножавате размера на печалбата си, но и на реализираните загуби.

Един от най-добрите начини за разкриване на мошенически инвестиционни схеми, фалшиви или измамни форекс брокери е като проверите регулацията на брокера към който сте се насочили. Тествайте Форекс търговията с регулиран и награждаван брокер без риск за вашия капитал с безплатна демо сметка от Admiral Markets.

Сметки за Форекс търговия

Повечето различни брокери предлагат различни сметки за търговия, а по-големите от тях може да си позволят да предложат и по няколко различни видове сметки на своите клиенти. Тук трейдърът също трябва да направи своя избор и да се насочи към сметката, която е най-изгодна откъм такси и комисионни и подхожда най-добре на търговския му стил.

Ние от Admiral Markets сме щастливи да Ви представим нашата сметка – Admiral.Prime, която се основава на собствена ECN технология и е специално създадена за опитни трейдъри. Основната цел на Admiral.Prime е да бъде в помощ на трейдърите, които търгуват големи обеми с висока честота.

Може да търгувате по-прозрачно, да откриете още по-печеливши възможности и да кажете довиждане на посредничеството с най-модерното предложение на Admiral Markets - истинската ECN сметка Admira.Prime.

До скоро дълбочината на междубанковия пазар не бе достъпна за всички пазарни участници, но чрез нашата ECN система на сметките Admiral.Prime това е факт. Ние оставаме единствения Форекс провайдър в България, който предоставя подобни услуги на клиентите си.

Предимствата на ECN търговията с Admiral.Prime:

  1.          Спредове от 0 пипса
  2.          Ликвидност от най-големите банки
  3.          Пълна прозрачност
  4.          Без изискване за минимален обем при търговия - можете да търгувате Форекс с минимален обем от 0,01 (микро лот)
  5.         Без ограничения за скалпиранехеджиране и Експертни системи (Expert Advisors);
  6.          Tier-1 ликвидност: котировки от най-големите играчи на Форекс пазара;
  7.          Търговия със Злато и Сребро (XAUUSD & ХAGUSD) директно на спот пазара;
  8.          Максимална точност на котировките до 0.00001;
  9.          Оптимизирана скорост за изпълнение на поръчките;
  10.          Без рекотиране – директно пазарно изпълнение.

Admiral.Prime е подходяща за скалпери и Дей-трейдъри със своята система One click trading, без минимално разстояние за стопове (поставяне на стоп в спреда). Все пак, по-дългосрочните позиционни и суинг трейдъри също могат да се възползват от ниските разходи по сделките с Admiral.Prime.

3admi

Започнете да тъгувате Форекс, злато и сребро при ECN условия с брокер номер 1 в Германия за 2018 година - Admiral Markets.