Forexnews.bg
Мастър клас за подходящите секторни инвестиции в акции при новите лихви ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 12 Юни 2018 13:41

Masterclasses-Anmeldung-3.jpg.pagespeed.ce.t2Mk7qGxiDГлобалната икономика навлиза в нов цикъл - инвеститорите започват да настройват стратегиите си към условията на нова политика на централните банки - среда на растящи лихви.

Този нов етап води до нови възможности за дългосрочни инвестиции в открояващи се сектори. Кои сектори ще растат, как новите условия влияят на финансовите пазари и какво трябва да имат предвид хората, които инвестират дългосрочно и очакват да запазят парите си от инфлация и да ги увеличат след няколко години – това са основните теми, на които експертите от ЕЛАНА Трейдинг посвещават годишния си Мастър клас „Подходящите секторни инвестиции в акции при новите лихви“. Специалният мастър клас, ще се проведе на 22 юни 2018 г.

По време на мастър класа ще бъде разгледана промяната в монетарната политика и основните фактори, които ще обуславят новия етап от глобалния икономически цикъл, като акцентът ще бъде върху потенциалът за експанзия и като възможност за инвестиция на секторите на енергетиката и по-специално свързаните с петрола компании и инструменти, както и технологичния сектор.

Експертите на ЕЛАНА Трейдинг ще покажат конкретни стратегии и примери с интересните за спекулативни и дългосрочни инвестиции акции и други финансови инструменти, които са свързани с цената на петрола и технологиите. Ще бъдат разгледани тенденциите при петрола и спецификата на инвестицията в технологични акции.

Повече информация и регистрация от тук