Forexnews.bg

Експерт: Смъртоносно пресичане може да отведе биткойна до 2 800 долара

News image

  Трейдърите, които търсят по-нататъшна яснота за биткойна в графиката, имат повод за опасения. 50-дневната SMA се приближи в най-голяма степен до 200-дневната от девет месеца ... Виж още..

Петък, 16 Март 2018

Биткойнът вече под 8 000 долара

News image

Биткойнът не успя да се задържи трайно над психологическата граница от 9000 долара и се оттласна надолу. Спадът на биткойна, се предопредели до голяма степен от ... Виж още..

Четвъртък, 15 Март 2018

Инвеститорите могат да загубят 367 милиарда долара от криптовалути?

News image

Инвестициите в криптовалути, може и да са много противоречиви, но според изданието coinmarketcap.com близо 367 милиарда инвеститорски средства са инвестирани в тях към 13-ти март, ... Виж още..

Сряда, 14 Март 2018

Щатските индекси нагоре, доларът пада, след данните за инфлацията

News image

Най-чаканите за деня данни – тези за инфлацията в САЩ, инициираха повишение на щатските индекси и доведоха до спад на долара. Нивото на инфлацията, е възлязло ... Виж още..

Вторник, 13 Март 2018

Сбогом нерегулирани криптоборси!

News image

Твърде много негативизъм се струпа на криптовалутите напоследък. Това си личи и по представянето на водещите дигитални монети. Биткойнът, продължава да се бори с психологическата ... Виж още..

Вторник, 13 Март 2018

Експерт: Пазете се от технологичния сектор

News image

Инвеститорът, управлявал най-големият в света технологичен фонд, по време на „технологичния бум“, отново предупреди инвеститорите да се пазят от технологичния сектор в момента. Пол Мийкс, управляващ ... Виж още..

Понеделник, 12 Март 2018

800 долара за 1 час и 24% за две седмици – биткойнът напомни за себе си

News image

Цената на биткойна напомни на инвеститорите колко волатилна може да бъде. Вчера, биткойнът загуби 800 долара само за час, моментно достигайки ниво от 9 000 ... Виж още..

Петък, 9 Март 2018

Петролът и златото със спад

News image

Цената на петрола се понижи в сряда, след данните посочили ръст на запасите в САЩ и след като финансовите пазари се понижиха, следствие на опасенията ... Виж още..

Четвъртък, 8 Март 2018

Етерът на път към 700 долара, биткойнът слезе под 10 000 долара

News image

Криптовалутите възстановиха спада си с пълна сила, след като биткойнът се понижи отново под психологическата граница от 10 000 долара. Както казва Джефри Гъндлах, ако искате ... Виж още..

Четвъртък, 8 Март 2018

ЕС отговаря на удара на Тръмп

News image

Щатският президент, явно си мисли, че може да прави каквото си поиска без последствия. Оказва се обаче, че това не е точно така и ЕС ... Виж още..

Сряда, 7 Март 2018