Forexnews.bg

Биткойнът вече над 8 000 долара

News image

Цената на биткойна продължи нагоре и явно нищо не може да я спре. Криптовалутата, превзе ново психологическо ниво – 8 000 долара за брой и ... Виж още..

Понеделник, 20 Ноември 2017

Щатският долар и индекси завършиха петък с понижения

News image

Щатският долар, приключи последния ден на миналата седмица със загуба, в унисон с щатските индекси. Последните приключиха при най-ниските си стойности за дена, следствие на ... Виж още..

Понеделник, 20 Ноември 2017

Eврото затвърждава статута си на „спасителен остров“

News image

Европейската валута, която само преди няколко години бе синоним на политическа нестабилност и се спекулираше, дали изобщо ще съществува, привлича голям брой купувачи в момент, ... Виж още..

Петък, 17 Ноември 2017

Петролът повлече щатските индекси надолу

News image

Щатските индекси се понижиха вчера, водени от загубата в цената на петрола, за четвърти пореден ден. Това доведе до спад в акциите на енергийните акции. ... Виж още..

Четвъртък, 16 Ноември 2017

Доларът поевтиня, щатските индекси отстъпиха

News image

Производствените цени в САЩ се оказаха над средните очаквания, преди изнасянето на данните за инфлацията. Цените на суровините, се понижиха след като данните от Китай, ... Виж още..

Сряда, 15 Ноември 2017

Немската икономика в страхотна форма

News image

Немската икономика, отчете ръст от 0.6% на БВП-то си през третото тримесечие. Това бе ускоряване на повишението на икономиката, спрямо второто тримесечие на годината. Резултатът, ... Виж още..

Вторник, 14 Ноември 2017

Петролът достигна пика си?

News image

Петролът поевтиня вчера, след като перспективите за по-нататъшен ръст в цената на суровината, се сблъскаха с очакванията за повишение в производството в САЩ. Щатските производители, ... Виж още..

Вторник, 14 Ноември 2017

Биткойн кеш поскъпна до 2 400 долара пез уикенда – над 300% за седмица

News image

Голямата новина на уикенда, бе изключителния ръст при биткойн кеша. Криптовалутата, започна да се засилва през изминалата седмица, след като стана ясно, че поредната „трудна ... Виж още..

Понеделник, 13 Ноември 2017

Мнухин: Наблюдаваме биткойна отблизо

News image

Биткойнът е нещо, което наблюдаваме много отблизо, за потенциална регулация, коментира Стивън Мнухин, финансов министър на САЩ, в специално интервю пред Yahoo Finance. Това е нещо, ... Виж още..

Петък, 10 Ноември 2017

Криптовалутите преминаха границата от 200 милиарда долара

News image

Пазарната капитализация на криптовалутите, счупи психологическата граница от 200 милиарда долара, водена от ръста основно и само на биткойна. Повишението е голяма новина, като за сравнение, ... Виж още..

Четвъртък, 9 Ноември 2017