Forexnews.bg

Надежди за сделка по БРЕКЗИТ оскъпиха паунда и еврото

News image

Еврото и паундът се покачиха в сряда, след като доверието на инвеститорите се повиши от новините, че Великобритания е договорила проект за развод с Европейския ... Виж още..

Сряда, 14 Ноември 2018

Доларът с 16-месечен връх

News image

Доларът се търгува малко под 16-месечен връх спрямо кошница от основни валути във вторник, като се възползва от потоците "безопасно убежище"*, предизвикани от политическата несигурност ... Виж още..

Вторник, 13 Ноември 2018

Нови сериозни загуби за щатските индекси, Dow губи 600 пункта

News image

Американският долар беше най-силно представящата се валута, като отчете силен ръст спрямо всички основни валутни двойки. EUR/USD проби под основните си нива на подкрепа, ускорявайки ... Виж още..

Вторник, 13 Ноември 2018

Доларът близо до 16-месечен максимум

News image

Доларът се ориентира към печалби от миналата седмица и се повиши до 16-месечен връх в понеделник, тъй като търговците очакват от Федералния резерв на САЩ ... Виж още..

Понеделник, 12 Ноември 2018

Фед подкрепи сериозно долара

News image

Доларът се повиши спрямо еврото и паунда в петък, тъй като Федералният резерв на САЩ (Фед) обяви, че поддържа стабилни лихвени проценти, но потвърди затягането ... Виж още..

Петък, 9 Ноември 2018

Фед запази лихвите, далеч по-неутрален е в тона си

News image

Федералният комитет за парична политика, напълно очаквано единодушно гласува за запазване на лихвите в диапазона от 2% до 2.25%. Не се споменава за нестабилността, която се ... Виж още..

Петък, 9 Ноември 2018

Ръст за щатските индекси след междинните избори в САЩ

News image

Американските акции завършиха с резки повишения в сряда, след внимателно наблюдаваните междинни избори, чрез които демократите поеха контрола над Камарата на представителите. Щатските избори съвпаднаха до ... Виж още..

Четвъртък, 8 Ноември 2018

Дж. Сийгъл: Може да не видим традиционния ръст след междинни избори

News image

Фондовите пазари могат и да не видят традиционното повишение в годината след междинни избори в САЩ, предупреждава именития професор по икономика Джеръми Сийгъл. Разделението между Камарата ... Виж още..

Четвъртък, 8 Ноември 2018

Доларът пада спрямо еврото и йената след междинните избори в САЩ

News image

Доларът се срина спрямо еврото и йената в нестабилна сесия, тъй като търговците оцениха предварителните резултати от проведените междинни избори в САЩ, които сочат победа ... Виж още..

Сряда, 7 Ноември 2018

Всички погледи на пазара към междинните избори в САЩ

News image

Американските акции записаха печалби във вторник, като трейдърите очакваха резултатите от междинните избори, които биха могли да определят политическия тон на Wall Street за следващите ... Виж още..

Сряда, 7 Ноември 2018