Forexnews.bg

Очаквания за спад в производството на ОПЕК оскъпиха петрола

News image

Цените на петрола нараснаха в петък на фона на очакванията за спад на доставките от ОПЕК, въпреки че рекордно производство в САЩ спадна. Щатският суров ... Виж още..

Петък, 16 Ноември 2018

Петролът пада, благородните метали се възстановяват

News image

Благородните метали ограничиха спада си вчера, след известното поевтиняване на долара, спрямо останалите основни валути. Златото не успя да се задържи под 1 200 долара ... Виж още..

Четвъртък, 15 Ноември 2018

Срив при петрола със 7% - близо сме до дъното!?

News image

Цените на петрола се понижиха във вторник, като щатският суров петрол се понижи до най-ниското си ниво от началото на годината, простирайки загубата си до ... Виж още..

Сряда, 14 Ноември 2018

Златото тества 1 200 долара, след продължаващото поскъпване на долара

News image

Фючърсите на златото с доставка през септември загубиха над 5 долара от стойността си, като благородният метал се насочва за тест на психологическата граница от ... Виж още..

Вторник, 13 Ноември 2018

Петролът с пръв ръст от 11 сесии насам, приключи ли спадът?

News image

Цените на петрола се повишиха за първи път от 11 сесии насам, след достигане на нива на подкрепа, коментираха анализатори от ИП Евро-Финанс АД. Днес ... Виж още..

Понеделник, 12 Ноември 2018

Спад при металите, петролът навлиза в мечи пазар

News image

Силата на щатския долар, след като Фед намекна вчера за четвърто повишение на лихвите, през декември, се отрази изключително неблагоприятно върху суровините. Най-силно засегнати бяха ... Виж още..

Петък, 9 Ноември 2018

Петролът с плах ръст след повишения внос от Китай

News image

Цената на петрола продължава да усеща известен низходящ натиск. Това се случва въпреки данните за рекорден внос на петрол в Китай, което понижава очакванията за ... Виж още..

Четвъртък, 8 Ноември 2018

Защо петролът ще поевтинява през 2019-та година?

News image

Решението на САЩ да позволи на осем страни да продължат да внасят петрол от Иран, спомогна за облекчаване на напрежението на петролния пазар. Вече търговците ... Виж още..

Вторник, 6 Ноември 2018

След санкциите върху Иран петролът не поскъпна

News image

От началото на тази седмица, в сила са най-големите санкции в историята, налагани от страна на президента Доналд Тръмп. Така на практика, САЩ и администрацията ... Виж още..

Понеделник, 5 Ноември 2018

Петролът все още трудно се стабилизира

News image

Надеждите за намиране на решение на търговската война между САЩ и Китай, както и предстоящото влизане в сила на санкциите върху Иран, от 4-ти ноември, ... Виж още..

Петък, 2 Ноември 2018