Forexnews.bg

Златото, среброто и платината с нови дъна

News image

Случващото се при суровините трябва сериозно да стресира инвеститорите на световните фондови пазари. Защото те влязоха във фаза на корекция, а традиционно се смята, че ... Виж още..

Петък, 20 Юли 2018

Брентът с тримесечен минимум вчера

News image

Брентът достигна тримесечен минимум вчера, след данни посочили ръст на запасите от петрол в САЩ. Запасите от петрол в САЩ се повишиха с 5.8 милиона барела ... Виж още..

Четвъртък, 19 Юли 2018

Златото с ново годишно дъно

News image

Златото достигна най-ниската си стойност за годината, след като ръководителят на Фед – Джером Пауъл, сигнализира по-нататъшно повишение на лихвите от страна на централната банка. От ... Виж още..

Сряда, 18 Юли 2018

Петролът с драматична загуба вчера

News image

Цената на петрола отбеляза изключително силно понижение вчера. Брентът загуби 3.49 долара от стойността си, или 4.6%, за да приключи първия ден от седмицата при ... Виж още..

Вторник, 17 Юли 2018

Петролът със загуба след като САЩ може да прибегне към резервите си

News image

Щатският петрол поевтиня отново под психологическата граница от 71 долара за барел. Това стана реалност, след като Саудитска Арабия предупреди, че ще повиши производството си ... Виж още..

Понеделник, 16 Юли 2018

Петролът губи близо 7% вчера, възстановява се частично днес

News image

Брентът се възстанови частично от силните си загуби вчера. Днес суровината добави 1.3 долара, или 1.8% към стойността си до нива от 74.7 долара за ... Виж още..

Четвъртък, 12 Юли 2018

Проста система за търговия със злато

News image

Простите неща, са тези към които трябва да се придържате, когато търгувате на финансовите пазари – това е съвет, даван на инвеститорите не от един ... Виж още..

Сряда, 11 Юли 2018

В кои валути да се криете при рецесия

News image

Мислите, че наближава рецесия. Значи е време да бягате от валутите и фондовите пазари на развиващите се пазари и да се насочите към определен клас ... Виж още..

Вторник, 10 Юли 2018

Вносът на злато в Индия намалява с 39%

News image

Индия – вторият най-голям потребител на злато в света, след Китай, отчете понижение във вноса на злато с 39% за първите пет месеца на годината. ... Виж още..

Понеделник, 9 Юли 2018

Златото се оттласва нагоре от дъното си

News image

В началото на седмицата платината се понижи моментно под психологическата граница от 800 долара за унция. Последва обаче бързо връщане нагоре и рано тази сутрин ... Виж още..

Четвъртък, 5 Юли 2018