Forexnews.bg

Златото с шестседмичен връх, след изявлението на Фед

News image

Златото поскъпна за втори пореден ден днес, достигайки най-високата си стойност от шест седмици насам. Доларът се понижи до 13-месечен минимум, след като Фед, даде ... Виж още..

Четвъртък, 27 Юли 2017

Златото губи блясък, преди срещата на Фед

News image

Днес, голямата новина е решението на Фед относно лихвите. И докато никой не очаква повишение на лихвите, инвеститорите ще следят за признаци за тайминга на ... Виж още..

Сряда, 26 Юли 2017

Пазарната капитализация на криптовалутите отново към 100 милиарда

News image

Ръстът в цената на криптовалутите, поведен от биткойна, доведе до повишение на общата пазарна капитализация на дигиталните валути, отново до 95 милиарда долара. Настроенията, сред участниците ... Виж още..

Вторник, 25 Юли 2017

Петролът с едномесечен минимум вчера

News image

Петролът поевтиня до едноседмичен минимум в понеделник, след като няколко енергийни министъра от ОПЕК и петролни производители извън картела, се срещнаха да обсъждат производството на ... Виж още..

Вторник, 25 Юли 2017

Защо да купувате злато?

News image

Златото е в доста добра ситуация от техническа и фундаментална гледна точка. На първо място, благородният метал, се възстанови от достигнатите си най-ниски стойности от началото ... Виж още..

Понеделник, 24 Юли 2017

Златодобивните компании ще заблестят отново?

News image

Акциите на златодобивните компании изостават през тази година. Индексът следящ представянето им - VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX) се повиши с близо 7% от ... Виж още..

Петък, 21 Юли 2017

Какво да очакваме при златото и петролът през второто полугодие?

News image

ЗЛАТОТО Златото се възстанови наполовина от спада, който регистрира през четвъртото тримесечие на 2016 г. За първото полугодие на 2017 г. златото е поскъпнало в рамките ... Виж още..

Четвъртък, 20 Юли 2017

Доколко ниската цена на петрола притеснява Саудитска Арабия

News image

Саудитска Арабия може и да не е толкова разтревожена от ниските цени на петрола, както повечето от инвеститорите биха очаквали. Саудитците, играят по-дългосрочна игра, коментира анализатори ... Виж още..

Сряда, 19 Юли 2017

Редките метали – поскъпващи и трудни за инвестиции

News image

Най-поскъпващите метали от началото на годината, са редки метали. Те обаче, се оказва, че са почти толкова трудни за търгуване, колкото и за откриване. Метали като ... Виж още..

Вторник, 18 Юли 2017

ОПЕК разпозна голямата опасност от електромобилите

News image

Най-големите световни производители на петрол, започват да осъзнават голямата заплаха, която електрическите автомобили стават пред тях, в дългосрочен план. Страните от ОПЕК, повишиха пет пъти прогнозата ... Виж още..

Понеделник, 17 Юли 2017