Forexnews.bg

Шйстовото производство в САЩ гони 7 милиона барела на ден

News image

Шийстовото производство в САЩ се очаква да се повиши до близо 7 милиона барела на ден през април, според прогнози на щатското енергийно министерство. Производството на ... Виж още..

Четвъртък, 15 Март 2018

ING: Цена на барела от 57 долара през втората половина на годината

News image

Холандската банка ING прогнозира цена на барела от 57 долара през втората половина на тази година. Според финансовата институция, налице е риск от това петролът ... Виж още..

Сряда, 14 Март 2018

Щатският суров петрол се насочва за тест на 60 долара?

News image

Цената на петрола се понижи в понеделник, следствие на продължаващите опасения, че щатското производство продължава да расте. Това до голяма степен неутрализира възходящия натиск върху ... Виж още..

Вторник, 13 Март 2018

Драги оскъпи долара, потопи златото

News image

Златото се понижи, а доларът поскъпна от близо триседмичния си минимум спрямо еврото, след като ръководителят на ЕЦБ – Марио Драги, сигнализира че всяко нормализиране ... Виж още..

Петък, 9 Март 2018

Петролът с разнопосочно движение

News image

Цената на петрола се движи разнопосочно вчера, след като поевтиняването на долара, спрямо останалите основни валути, до голяма степен се неутрализира от очакванията за ръст ... Виж още..

Сряда, 7 Март 2018

Златото поскъпва, след възобновения спад на долара

News image

Цената на златото възстанови част от изгубеното през изминалата седмица, следствие на възстановяването на поевтиняването на долара, спрямо останалите основни валути. До голяма степен, съдействие за ... Виж още..

Вторник, 6 Март 2018

Златото се стабилизира

News image

Цената на златото се стабилизира вчера, след като загуби над 1% предходната сесия, когато новият ръководител на Фед, намекна за четири повишения на лихвите, което ... Виж още..

Петък, 2 Март 2018

Златото и петролът поевтиняват след продължаващата сила на долара

News image

Цената на златото продължи да се срива, следствие на продължаващото поскъпване на долара, спрямо останалите основни валути. Доларът тръгна нагоре, след коментарите на новия ръководител ... Виж още..

Четвъртък, 1 Март 2018

Златото поевтиня след коментарите на Пауъл

News image

Златото се понижи вчера, след коментарите на новия ръководител на Фед, че лихвите ще продължават да се повишават плавно. Спот цената на метала, поевтиня с ... Виж още..

Сряда, 28 Февруари 2018

Златото прекъсна големия си седмичен спад

News image

Златото се повиши в понеделник, следствие на слабостта на долара. Спот цената на благородния метал, добави 0.4% към стойността си до ниво от 1 333.74 ... Виж още..

Вторник, 27 Февруари 2018