Forexnews.bg

Златото в тесен рейндж, в очакване на стенограмата на Фед

News image

Цената на златото се запази в тесен рейндж в сряда, като инвеститорите бяха предпазливи, преди изнасянето на стенограмата от предходната среща на Фед. Тя, най-вероятно ... Виж още..

Сряда, 22 Ноември 2017

Златото и среброто с минимални повишение, след ръста на долара

News image

Златото и среброто се повишиха във вторник, но ръстът им бе много слаб, следствие на възстановяването на силата на щатския долар и повишението на щатските ... Виж още..

Вторник, 21 Ноември 2017

Късите продавачи се връщат при петрола

News image

След като бичите залози за брента, достигнаха исторически рекорд и фючърсите на суровината поскъпна до двегодишни върхове, хеджфондовете явно започват да смятат, че ръстът е ... Виж още..

Понеделник, 20 Ноември 2017

Златото в рейндж в очакване на решението на Фед относно лихвите

News image

Цената на златото се запази без промяна вчера, след като добри данни за щатската икономика вчера, повишиха очакванията, че Фед ще прибегне до още едно ... Виж още..

Четвъртък, 16 Ноември 2017

Петролът надолу, златото спира спада си

News image

Златото прекъсна спада си и се търгуваше вчера без съществена промяна в нивата си. От една страна, благородният метал бе подкрепен от поевтиняването на долара, ... Виж още..

Сряда, 15 Ноември 2017

Златото забавя спада си

News image

Златото поевтиня в петък, след като лихвите по щатските облигации се повишиха. Загубите обаче, бяха ограничени от слабостта на фондовия пазар и долара, които се ... Виж още..

Понеделник, 13 Ноември 2017

Ръст за благородните метали, нов рекорд за паладия

News image

Златото се търгуваше при триседмичен връх вчера, като доларът продължава да се задържа под четириседмичния си връх, който достигна през тази седмица, а несигурността около ... Виж още..

Петък, 10 Ноември 2017

Петролът с най-голям спад от три седмици насам

News image

Цената на петрола се понижи в сряда, като отбеляза най-лошото си дневно представяне от три седмици насам. Това се случи след данните на щатската администрация, ... Виж още..

Четвъртък, 9 Ноември 2017

Златото надолу, петролът нагоре

News image

Цената на златото се върна вчера, след като инвеститорите прибираха печалби след плахия ръст на благородния метал от първия ден на седмицата, отвел го до ... Виж още..

Сряда, 8 Ноември 2017

Златото връща част от блясъка си

News image

Златото се върна над 1 270 долара за унция вчера, след стабилизиране в долара и понижението в лихвените нива. Това доведе до възстановяване на интереса ... Виж още..

Вторник, 7 Ноември 2017