Forexnews.bg

Щатският петрол над 50 долара за пръв път от края на юли

News image

Петролът затвори над 50 долара за барел, за пръв път от юли насам, след като понижение в запасите в САЩ, бяха поредната добра новина за ... Виж още..

Четвъртък, 21 Септември 2017

Петролът отстъпва от върха си

News image

Петролът, отстъпи от петмесечния си връх вчера, в очакване на ръст на запасите от суровината в САЩ, които ще бъдат изнесени днес. Поевтиняването стана реалност, въпреки ... Виж още..

Сряда, 20 Септември 2017

Златото с две и половина седмичен минимум

News image

Златото удари две и половина седмичен минимум вчера, като доларът поскъпна, преди срещата на Фед относно лихвите. Поевтиняването на метала, стана реалност в среда на ... Виж още..

Вторник, 19 Септември 2017

Брентът при петмесечен връх

News image

Цената на брентът се задържа близо до петмесечния си връх в петък, като отбеляза най-голямото си седмично повишение от края на юли. Прогнози за растящото ... Виж още..

Понеделник, 18 Септември 2017

Златото поевтинява последния ден на седмицата

News image

Златото поевтиня в последния ден на седмицата, след като официални представители на ЕЦБ призоваха към намаляване на програмата от стимули на банката и след силни ... Виж още..

Петък, 15 Септември 2017

МЕА: Запасите от петрол могат да се понижат към средните си нива

News image

Запасите на петрол в развитите страни, може да се понижи под средните нива за последните пет години при това „много скоро“, според прогноза на Международната ... Виж още..

Четвъртък, 14 Септември 2017

Трудни времена за златото в среда на рекорди за индексите

News image

Златото се понижи до най-ниската си стойност от над една седмица, следствие на новите рекорди за щатските индекси и намалялото напрежение, свързано със Северна Корея. Щатските ... Виж още..

Сряда, 13 Септември 2017

Петролът поевтинява

News image

Петролът поевтиня във вторник, след като оценките за щетите от урагана Ирма, сочат към по-малки от предварително очакваните загуби. В допълнение, щатските производители, възстановяват производството ... Виж още..

Вторник, 12 Септември 2017

Русия даде „назад“ по отношение на регулацията на криптовалутите

News image

Русия, даде на „заден ход“ по отношение на регулацията на първичните публични предлагания на нови криптовалути, или така наречените ICO-та, след като президента Владимир Путни, ... Виж още..

Понеделник, 11 Септември 2017

Следваща спирка за златото – 1 400 долара?

News image

Златото отново се върна в играта. След като благородният метал проби психологическата граница от 1 300 долара за унция, поскъпването му продължи и то вече ... Виж още..

Петък, 8 Септември 2017