Forexnews.bg

Време е за покупка на VIX?

News image

Случващото се на щатските фондови пазари, може да се каже, че е изключително динамично и драматично. Но, както се казва – вече сме виждали нещо ... Виж още..

Петък, 25 Май 2018

Петролът поевтиня, златото и платината нагоре

News image

Петролът поевтиня днес, следствие на очаквания за по-голямо производство от страна на ОПЕК и въпреки геополитическото напрежение. Брентът загуби 37 цента от стойността си, или около ... Виж още..

Сряда, 23 Май 2018

Силният долар и липсата на страх – вещаят проблеми за златото?

News image

Силният долар се оказва непреодолим проблем за златото. Традиционно, цената на благородния метал е обвързана с тази на щатската валута. Хеджфондовете и другите големи спекуланти, са ... Виж още..

Понеделник, 21 Май 2018

Брентът над 80 долара за барел

News image

Брентът поскъпна до нов три и половина годишен връх, добавяйки 85 цента към стойността си до нива от 79.28 долара за барел. Рано тази сутрин, ... Виж още..

Петък, 18 Май 2018

Джон Поулсън и Рей Далио вярват в златото

News image

Милиардерът инвеститор и хеджфонд-мениджър Джон Поулсън, както и Рей Далио, основател на най-големия хеджфонд в света, остават верни на златото. Дори и в светлината на ... Виж още..

Сряда, 16 Май 2018

Брентът поскъпна до 3 и половина годишен връх

News image

Петролът отново поскъпна, следствие на продължаващото напрежение в региона на Близкия Изток, което може да окаже въздействие върху предлагането на суровината. Брентът, с доставка през следващия ... Виж още..

Вторник, 15 Май 2018

Разнопосочно представяне на суровините, въпреки по-слабия долар

News image

Въпреки по-слабия долар, деноминираните в щатска валута суровини, приключиха миналата седмица разнопосочно, след като инвеститорите намаляха позициите си в злато и петрол в последния ден ... Виж още..

Понеделник, 14 Май 2018

Криптовалутите без ясна посока, Азия все още доминира

News image

Цените на криптовалутите, се движат без ясна посока, преди конференцията в Ню Йорк през следващата седмица, която според някои анализатори, може да даде възходящ импулс ... Виж още..

Петък, 11 Май 2018

Петролът поскъпва, след като Тръмп се изтегля от сделката с Иран

News image

Петролът поскъпна по време на азиатската борсова сесия, след като президента Доналд Тръмп, обяви че САЩ ще се оттегли от ядреното споразумение с Иран и ... Виж още..

Четвъртък, 10 Май 2018

Петролът със силен спад преди Тръмп-Иран

News image

Цената на петрола се понижи с 4% вчера, след като медийни доклади изнесоха информацията, че Тръмп най-вероятно ще се оттегли от сделката с Иран по ... Виж още..

Сряда, 9 Май 2018