Forexnews.bg

Оборотът на БФБ продължава да се топи

News image

Оборотът на БФБ, продължи да залинява, като падна под 300 000 лева днес. Обект на търговия станаха едва 43 борсови емисии, като повишение бе регистрирано ... Виж още..

Вторник, 25 Юли 2017

Слаб ръст, при минимален търгуван обем на БФБ

News image

Лятното настроение, отново се настани на БФБ, като индексите отбелязаха минимални изменения днес, при ниски търгувани обеми. Индексът на сините чипове SOFIX добави 0.1% към ... Виж още..

Понеделник, 24 Юли 2017

SOFIX с ръст, при задоволителен обем за лятото

News image

Индексът на сините чипове SOFIX приключи деня с повишение от 0.3%, до ниво близко до най-високата му стойност на затваряне за последните девет години. В ... Виж още..

Четвъртък, 20 Юли 2017

Българските индекси ще продължат с доброто си представяне и през H2?

News image

Само за първото полугодие на 2017 г. основният измерител на Българска фондова борса, SOFIX, е добавил 19.6%, с което се нареди в тройката на растящите ... Виж още..

Сряда, 19 Юли 2017

Минимален спад на БФБ, при слаб инвеститорски интерес

News image

Индексът на сините чипове SOFIX завърши днешната борсова сесия, с минимално понижение от 2 пункта и при не особено голям търгуван обем от малко над ... Виж още..

Понеделник, 17 Юли 2017

След ръст при обемите, БФБ поема отново нагоре

News image

Оборотът на БФБ се повиши сериозно, спрямо последните няколко дни, като това предопредели и повишението на SOFIX. Показателят добави около 0.4% към стойността си до ... Виж още..

Петък, 14 Юли 2017

Нищо не може да съживи БФБ от лятната ваканция

News image

Оборотът на БФБ продължава да пресъхва. Обект на търговия днес станаха едва 34 емисии, като ръст бе реализиран по 12 от тях, а понижение – ... Виж още..

Четвъртък, 13 Юли 2017

Оборотът на БФБ продължава да липсва

News image

Обемите на родния капиталов пазар продължават да са плачевни. При оборот от малко над 438 000 лева, индексът на сините чипове SOFIX се повиши с ... Виж още..

Сряда, 12 Юли 2017

Отново тотална липса на интерес към БФБ

News image

Не е ясно коя е по-лошата новина за инвеститорите – това, че индексите спряха с ръста си, или че интересът и оборотът на БФБ, тотално ... Виж още..

Вторник, 11 Юли 2017

Обемите на БФБ пресъхват

News image

Спадът на БФБ бе прекъснат, като индексът на сините чипове SOFIX завърши първия ден на новата седмица, на положителна територия, макар и добавяйки само 1.3 ... Виж още..

Понеделник, 10 Юли 2017