Forexnews.bg

Петролът все по-близо до 80 долара за барел!

News image

Лек ръст отбелязаха фючърсите на петрола, на международните пазари, въпреки нарасналите запаси от петрол в САЩ. Запасите от петрол в САЩ са се увеличили с ... Виж още..

Сряда, 19 Септември 2018

Ръст на индексите в Европа и САЩ въпреки митата

News image

Американските акции завършиха с повишения във вторник, след като инвеститорите пренебрегнаха ескалиращото напрежение в търговията и се фокусираха върху стабилната икономика, коментираха анализаторите на ИП ... Виж още..

Сряда, 19 Септември 2018

Тези три валути поевтиняха с най-много през 2018-та година

News image

Настоящата година бе кошмарна за валутите на развиващите се страни. Повишението на лихвите от страна на Фед, в съчетание с търговската война между Китай и ... Виж още..

Вторник, 18 Септември 2018

Силен спад за акциите на Доверие, които напускат SOFIX

News image

Индексът на сините чипове SOFIX приключи днешния ден с повишение от 2 пункта, но малко под психологическата граница от 630 пункта. Така индексът все още ... Виж още..

Вторник, 18 Септември 2018

Apple към 1 трилион долара - ще се понижи ли под границата?

News image

Американските акции затвориха с понижения в понеделник, като S&P 500 и Dow прекъснаха печелившите си серии. Президентът Доналд Тръмп се готвеше да обяви допълнителните тарифи ... Виж още..

Вторник, 18 Септември 2018

Митата натежаха над цената на петрола

News image

Петролът поевтиня, след оповестяването на нови тарифи на стойност 200 милиарда долара върху китайски внос, от страна на администрацията на Доналд Тръмп. Действието повиши спекулациите ... Виж още..

Вторник, 18 Септември 2018

Петролът поевтинява в началото на седмицата

News image

Петролът поевтиня в началото на азиатскита сесия в първия ден от новата седмица, следствие на нарасналите опасения за налагане на нови мита на китайски внос, ... Виж още..

Понеделник, 17 Септември 2018

Несигурността на световните пазари продължава с пълна сила

News image

Американските акции завършиха без промяна в петък и малките печалби на S&P 500 бяха достатъчни, за да запише пета поредна положителна сесия, като и трите ... Виж още..

Понеделник, 17 Септември 2018

При крипто балона всичко се случва в пъти по-бързо!

News image

След като крипто балонът се спука, а от върховата си пазарна капитализация, крипто-пазарът загуби близо 80%, с което спадът изпревари този при пукането на „интернет ... Виж още..

Петък, 14 Септември 2018

SOFIX завършва седмицата близо до дъното си за годината

News image

Индексът на сините чипове SOFIX завърши последния ден от седмицата с минимално понижение от 0.65 пункта при ниво от 629.37 пункта. Така индексът е само ... Виж още..

Петък, 14 Септември 2018