Forexnews.bg

Очаквания за спад в производството на ОПЕК оскъпиха петрола

News image

Цените на петрола нараснаха в петък на фона на очакванията за спад на доставките от ОПЕК, въпреки че рекордно производство в САЩ спадна. Щатският суров ... Виж още..

Петък, 16 Ноември 2018

Паундът с проблеми, йената си връща статута на спасителен остров

News image

Британският паунд се бори да остане стабилен в азиатската търговия в петък, след като претърпя бурна нощ, тъй като инвеститорите се опасяваха, че политическите сътресения ... Виж още..

Петък, 16 Ноември 2018

Ръст за щатските индекси, S&P 500 завърши над 2 700 пункта

News image

Щатските индекси завършиха вчерашната борсова сесия с повишение, водени от ръста на финансовите компании. Индексът Dow добави над 200 пункта, или 0.8%, докато широкия щатски ... Виж още..

Петък, 16 Ноември 2018

Раздвижване покрай BREXIT изпрати еврото и лирата нагоре

News image

Доларът отслабна в четвъртък спрямо паунда и еврото, които се повишиха след като премиерът на Великобритания спечели одобрението на кабинета за предложения проект за сделка ... Виж още..

Четвъртък, 15 Ноември 2018

Петролът пада, благородните метали се възстановяват

News image

Благородните метали ограничиха спада си вчера, след известното поевтиняване на долара, спрямо останалите основни валути. Златото не успя да се задържи под 1 200 долара ... Виж още..

Четвъртък, 15 Ноември 2018

Бъфет купува акции на JPM, Apple с лоши оценки

News image

Berkshire Hathaway увеличи дяла си в JPMorgan. Това покачи акциите на инвестиционната банка с близо 2%, на фона на спадащите индекси през деня. Уорън Бъфет ... Виж още..

Четвъртък, 15 Ноември 2018

Надежди за сделка по БРЕКЗИТ оскъпиха паунда и еврото

News image

Еврото и паундът се покачиха в сряда, след като доверието на инвеститорите се повиши от новините, че Великобритания е договорила проект за развод с Европейския ... Виж още..

Сряда, 14 Ноември 2018

Срив при петрола със 7% - близо сме до дъното!?

News image

Цените на петрола се понижиха във вторник, като щатският суров петрол се понижи до най-ниското си ниво от началото на годината, простирайки загубата си до ... Виж още..

Сряда, 14 Ноември 2018

Доларът с 16-месечен връх

News image

Доларът се търгува малко под 16-месечен връх спрямо кошница от основни валути във вторник, като се възползва от потоците "безопасно убежище"*, предизвикани от политическата несигурност ... Виж още..

Вторник, 13 Ноември 2018

Златото тества 1 200 долара, след продължаващото поскъпване на долара

News image

Фючърсите на златото с доставка през септември загубиха над 5 долара от стойността си, като благородният метал се насочва за тест на психологическата граница от ... Виж още..

Вторник, 13 Ноември 2018