Forexnews.bg

Търговията на БФБ малко се пораздвижи

News image

Търговията на БФБ днес се посъживи малко, като при обем от над 1.2 милиона лева, индексът на сините чипове SOFIX добави 0.1% към стойността си, ... Виж още..

Петък, 16 Март 2018

Експерт: Смъртоносно пресичане може да отведе биткойна до 2 800 долара

News image

  Трейдърите, които търсят по-нататъшна яснота за биткойна в графиката, имат повод за опасения. 50-дневната SMA се приближи в най-голяма степен до 200-дневната от девет месеца ... Виж още..

Петък, 16 Март 2018

Шйстовото производство в САЩ гони 7 милиона барела на ден

News image

Шийстовото производство в САЩ се очаква да се повиши до близо 7 милиона барела на ден през април, според прогнози на щатското енергийно министерство. Производството на ... Виж още..

Четвъртък, 15 Март 2018

Биткойнът вече под 8 000 долара

News image

Биткойнът не успя да се задържи трайно над психологическата граница от 9000 долара и се оттласна надолу. Спадът на биткойна, се предопредели до голяма степен от ... Виж още..

Четвъртък, 15 Март 2018

ING: Цена на барела от 57 долара през втората половина на годината

News image

Холандската банка ING прогнозира цена на барела от 57 долара през втората половина на тази година. Според финансовата институция, налице е риск от това петролът ... Виж още..

Сряда, 14 Март 2018

Инвеститорите могат да загубят 367 милиарда долара от криптовалути?

News image

Инвестициите в криптовалути, може и да са много противоречиви, но според изданието coinmarketcap.com близо 367 милиарда инвеститорски средства са инвестирани в тях към 13-ти март, ... Виж още..

Сряда, 14 Март 2018

Щатските индекси нагоре, доларът пада, след данните за инфлацията

News image

Най-чаканите за деня данни – тези за инфлацията в САЩ, инициираха повишение на щатските индекси и доведоха до спад на долара. Нивото на инфлацията, е възлязло ... Виж още..

Вторник, 13 Март 2018

Щатският суров петрол се насочва за тест на 60 долара?

News image

Цената на петрола се понижи в понеделник, следствие на продължаващите опасения, че щатското производство продължава да расте. Това до голяма степен неутрализира възходящия натиск върху ... Виж още..

Вторник, 13 Март 2018

Сбогом нерегулирани криптоборси!

News image

Твърде много негативизъм се струпа на криптовалутите напоследък. Това си личи и по представянето на водещите дигитални монети. Биткойнът, продължава да се бори с психологическата ... Виж още..

Вторник, 13 Март 2018

Само една сделка с акциите на Химимпорт днес!

News image

Оборотът на БФБ продължава да е критичен. Въпреки, че на пръв поглед се изтъргуваха акции на стойност над 333 000 лева, над половината от него, ... Виж още..

Понеделник, 12 Март 2018